Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2009

Ματατζής: "Τον γράφω στ'αρχίδια μου τον υπουργό".

Ο πομφόλυγας υπουργός σπαταλάει πολύτιμο οξυγόνο και φτύνει σάλια για να πει τα χιλιοειπωμένα ψέματά του περί μηδενικής ανοχής στην αστυνομική αυθαιρεσία.


Και ο ματατζής δηλώνει ξεκάθαρα ότι τον γράφει (τον υπουργό ντε!) στ'αρχίδια του ...

Να η Προστασία του Πολίτη: Στο ένα χέρι το γκλομπ στο άλλο η κρότου-λάμψης

Τι να πει κανείς για τον στραβοκάνη χοντρό που ατενίζει αλλοίθωρα τη φωτογραφική μηχανή ευρισκόμενος σε προφανή αδυναμία να αποφασίσει αν τα συγκεκριμένα διαολομηχανήματα αντιμετωπίζονται καλύτερα από γκλομπ- που είναι στο αριστερό χέρι του- ή χειροβομβίδα κρότου-λάμψης που είναι στο δεξί.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι είναι μια δύσκολη απόφαση για τον άγνωστο και δίχως διακριτικά κρανοφόρο, που τέλειωσε το δημοτικό χάρη στον παπά της ενορίας.

Βάρα ταγματασφαλίτη! Γι'αυτό σε πληρώνουνε...

Η σύλληψη του μέλους του ΕΕΚ από τους φρουρούς της "Δημοκρατίας"ΧρυσοαυγίδηΕκτός που συλλαμβάνουν προληπτικά και προκλητικά έναν προφανώς αθώο άνθρωπο- διότι τι θα μπορούσε να είχε κάνει κρατώντας το πανό;- προσέξτε και το αδιανόητο:

Συλλαμβάνουν και το πανό, το οποίο μάλιστα ένας (ακόμα) τρελαμένος μπάτσος χτυπάει με το γκλομπ κι ύστερα το κλωτσάει!!!

Η κωμικοτραγική παράκρουση του ένστολου δολοφόνου συνεχίστηκε επί ώρα ώσπου...

...Τελικά το αναρχοκομμουνιστικό μιαρό πανό υπέκυψε στα τραυματά του αφού το έσκισε με τα χέρια του ο φρουρός της "Δημοκρατίας"Χρυσοαυγίδη.

Οι φρουροί της "Δημοκρατίας" Χρυσοαυγίδη

Παίρνουν τα πανό από το μπλοκ του ΕΕΚ και συλλαμβάνουν τον κόσμο που τα κρατούσε.